Neem een collega of relatie mee en ontvang €100 korting per ticket! Direct aanmelden

Product & marketing kunnen niet zonder elkaar

Expertsessie

De basis van elke ras marketeer is mede gevormd door de 4P’s van Philip Kotler. Prijs, Product, plaats en promotie. Waarbij door steeds groter wordende organisaties, complexere technische materie, digitalisering van kanalen en diensten de P van product is verdwenen uit de scope van de marketeers.

Waarbij de marketing zich veelal richt op de het werven van nieuwe klanten, wordt vergeten dat kracht ligt bij het behouden van je bestaande klanten door het ontwikkelen van goede producten die de driver kan worden voor nieuwe instroom. Doordat de executie veelal is belegd bij product teams (product owners) is er grote kloof ontstaan tussen  de behoefte van de eindgebruiker en de potentie om te groeien.

 14:00  40 minuten FLASH Expertsessie

Ody Blankendaal

Ody Blankendaal, Partner Makerstreet Innovation – Gedreven door innovatie, organisatie processen en klant waarde, transformeert hij organisaties met een sterke focus op de eindgebruiker en het product. Slimme combinaties van marketing, product en technologie vormen daarmee de basis in het behalen van duurzame groei.

Bij Zilveren kruis de stuurde hij de digitale product en marketing teams aan om meer waarde te leveren richting de klant en een hogere efficiency uit campagnes te halen. Bij KPN heeft hij de organisatie laten inzien dat een focus op het product waarde creëert voor de organisatie en het onderdeel Simyo explosief laten groeien zonder een significant marketingbudget.

Vanuit Makerstreet Innovation helpt hij organisaties in het ontwikkelen van nieuwe producten en optimaliseert hij groei door naar een breder spectrum dan marketing te kijken. Dit doen zij voor banken, verzekeraars, Telecom, energie, zorg en publieke sector.

Overzicht sprekers