Neem een collega of relatie mee en ontvang €100 korting per ticket! Direct aanmelden

Hoe blockchain technologie alles zal veranderen, ook in marketing en communicatie!

Keynote

Mocht je het nog niet gedaan hebben… dan is het hoog tijd! Maak kennis met blockchain, de gedecentraliseerde economie en de gevolgen voor onze sector: marketing en communicatie.

15:30  30 minuten Hoofdzaal Keynote

Marloes Pomp

Marloes Pomp is Initiator en Program Officer voor de blockchain-projecten binnen de Nederlandse overheid en is verantwoordelijk voor de internationale strategie van de Nederlandse Blockchain Coalitie.

Om de exacte kansen en bedreigingen van blockchain-technologie vast te stellen, startte Marloes 35 pilotprojecten binnen de Nederlandse overheid. Sommigen van hen bevinden zich in de prototypefase, andere worden geïmplementeerd. Ze heeft ook een internationaal netwerk opgebouwd met regeringen die samenwerken aan verschillende onderwerpen, prototypen en kennis delen. In 2017 was Marloes de leider van de eerste officiële handelsmissie voor blockchain naar Singapore. Nu werkt ze aan een driejarige samenwerking tussen Singapore en Nederland op blockchain-projecten en onderzoek.

Marloes haar professionele interesses richten zich op technologie-innovatie binnen de overheid. Voor de blockchain-projecten werkte Marloes Pomp in verschillende rollen, zoals projectleider en onderzoeker bij overheidsorganisaties, waaronder het ministerie van Binnenlandse Zaken, de gemeente Amsterdam, de Nederlandse Rekenkamer en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Daarnaast is zij adviserend lid van het SIDN Fonds, de Nederlandse Rechtbank en verschillende ICO’s.

Overzicht sprekers