Neem een collega of relatie mee en ontvang €100 korting per ticket! Direct aanmelden

Locatie

Ook dit jaar is Media Plaza in Jaarbeurs Utrecht de locatie voor MarTech18. Media Plaza is een prachtige locatie in het hartje van Utrecht, volop parkeermogelijkheden én gelegen naast het Centraal Station van Utrecht.

Adres

Media Plaza | Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

NAVIGATIEADRES
Voor parkeren op P2 en P4 van Jaarbeurs, gebruik Truus van Lierlaan 1 – Utrecht.

Het congresgebied Media Plaza ligt in het hallencomplex van Jaarbeurs Utrecht. Je bereikt Media Plaza via de roltrappen naar boven in de centrale hal van het hallencomplex. Bovenaan de roltrap word je verwelkomd door onze gastvrouw of -heer.

Kom je met de auto?

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’.

Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en de actuele plattegrond met aanrijroutes.

Parkeren

U kunt het beste uw auto parkeren op P1 of P2 van Jaarbeurs Utrecht. Uitrijkaarten zijn beschikbaar op de begane grond van de Jaarbeurs of bij de automaten op het parkeerterrein.

Kom je met het OV?

Media Plaza ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is zeer goed bereikbaar per trein, bus of tram. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je bent binnen circa 5 à 10 minuten in Media Plaza.

Plan hier je reis met het openbaar vervoer. Op de website van NS kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket.

Park & Ride

Een combinatie van auto en openbaar vervoer is Park & Ride: makkelijk en goedkoop parkeren aan de rand van de stad en verder reizen met het openbaar vervoer. In de omgeving van Utrecht zijn meerdere stations met een Park & Ride-voorziening.